over ons seo bedrijf

Jouw SEO bedrijf in Amsterdam

Seologics is een SEO bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare en waardevolle SEO diensten aan klanten in Amsterdam en over de rest van de wereld. Maar ons grootste klantenbestand bestaat uit kleine bedrijven die zich voornamelijk richten op de regio Noord-Holland, maar natuurlijk ook de rest van Nederland.

SEO bedrijf in Amsterdam Seologics

Als er verschillende SEO-bedrijven in Amsterdam zijn, willen we onszelf onderscheiden door betaalbare SEO diensten aan te bieden die het beste werk leveren. In tegenstelling tot andere SEO bedrijven die zeer hoge kosten in rekening brengen en SEO-pakketten verkopen, richten we ons op resultaatgerichte SEO diensten waarbij we een maandelijks vast bedrag in rekening brengen variërend van €450 tot €5000 per maand en een succesvolle ranking-vergoeding alleen als we de beoogde resultaten behalen. Dit soort service is absoluut waardevol, want wanneer u hetzelfde soort werk door andere bedrijven laat doen, brengen ze enorme bedragen in rekening zelfs als u geen resultaten ziet, verliest u al uw geld. Hoewel we een vast maandelijks bedrag in rekening brengen en u alleen extra betaald bij een succesvolle ranking, biedt onze dienstverlening een betere waarde omdat we streven naar resultaatgerichte dienstverlening. Kortom, uw succes is ons succes.

De oprichter van  SEO bedrijf Seologics

De heer Vreugdenhil is de oprichter van dit bedrijf, die al sinds zijn jeugd een zeer grote interesse in internet, computers en technologie heeft, waardoor hij zich op dit gebied van zoekmachineoptimalisatie heeft begeven (maar ook diverse coderingstalen). In tegenstelling tot andere personen in de zoekmachine markt, die vroeger voor een bedrijf werkten en leerden, is de heer Vreugdenhil een autodidact die sinds het begin alles met websites, marketing en SEO zelf getest heeft en begrijpt hij daardoor alles over hoe de zoekmachine werkt. Na het ontwikkelen van expertise op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, wilde hij een SEO bedrijf starten en waardevolle diensten leveren tegen betaalbare prijzen. Omdat hij een speciale interesse heeft in Amsterdam, begon hij deze site om lokale bedrijven ertoe aan te zetten hen te helpen online te groeien met behulp van technieken voor zoekmachineoptimalisatie. Hij is niet zomaar iemand, die er alleen aan denkt om geld te verdienen door zaken te doen, maar iemand die er evenveel belang bij heeft dat zijn klanten ook succesvol zijn met zijn werk. Om een ​​unieke manier van SEO te bieden, ontwierp hij niet alleen betaalbare SEO diensten door zijn best te doen, hij wil de klanten ook de flexibiliteit geven om de diensten te kiezen en te vertrekken wanneer ze niet tevreden zijn.

Over het algemeen werken de meeste SEO bedrijven op contractbasis, waarbij u de overeenkomst moet ondertekenen en in de meeste gevallen het hele bedrag vooraf moet betalen. Hoewel we bij ons bedrijf geen contractovereenkomst hebben, bent u vrij om de volgende maand de diensten te verlaten als u niet tevreden bent en kunt u een andere kiezen die het beste bij u past. De heer Vreugdenhil wil dus een zekere waarde bieden door in deze vorm diensten aan te bieden om de klanten te helpen.

Over het algemeen zal bij andere SEO bedrijven een beginner of anders een tussenpersoon aan uw project werken in plaats van een oprichter of manager, maar hier is de heer Vreugdenhil zelf met zijn compacte team betrokken bij elk project, wat een enorm verschil maakt, aangezien een persoon die seo expertise heeft zelf aan het project werkt.

Ons SEO team

We zijn een compact team afkomstig van verschillende disciplines en ieder met zijn/haar eigen specialiteiten. Voldoende om ieder SEO project dat we aannemen in goede banen te leiden.
Daniek Westerland
Account manager
Michael van Dassen
Marketing specialist
Roeland Vreugdenhil
Eigenaar
Wil jij ook fulltime aan SEO werken? Stuur je cv naar info@seologics.nl

Neem contact op

We staan altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op en wij doen een analyse en jij ontvangt een uitgebreid rapport zodat je precies weet wat er moet gebeuren voor betere SEO resultaten.


Contact opnemen

SEO diensten

Arrow-up